Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام والمسلمین نگارش با بیان این که حرکت علمی امام صادق(ع) در پرتو قیام سالار شهیدان شکل گرفت، گفت: در حقیقت امام حسین(ع) با قیام و حرکت خود این ظرفیت را به وجود آوردند که مردم به امام احساس نیاز پیدا کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین «حمید نگارش» در همایش بین المللی مجازی «نهضت حسینی در مکتب امام صادق» که عصر امروز در مؤسسه رواق تاریخ و اندیشه معاصر برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت امام صادق(ع) اظهار داشت: انشاءالله عنایات ایشان در دنیا و شفاعت ایشان در آخرت نصیب همه باشد و لازم است از ستاد فرهنگی اربعین حسینی و مراکز دیگری که در برگزاری این همایش نقش داشتند تقدیر و تشکر داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) در ادامه عنوان کرد: یکی از رویدادهای تاریخی در جهان اسلام، حادثه عاشورا و قیام امام حسین(ع) است که شرایط جدیدی را در عالم اسلام رقم زد و پرچمی را بر فراز قله رفیع تاریخ قرار داد که به نوعی مبارزه با ظلم و استبداد و هرگونه استکبار طلبی بود.

 

وی با اشاره به این که امام صادق(ع) با روش های گوناگون در احیای یاد کربلا و امام حسین(ع) و عاشورا تلاش داشتند، گفت: این که تأکید بر این داشتند که عشق به اهل بیت(ع) می‌ تواند سکوی ابقای اسلام و دین اسلام باشد و سیدالشهدا(ع) را به عنوان علت مبقیه و حرکت عاشورا را به عنوان علت مبقیه مدنظر قرار دادند، نشان بر همین مدعا است.

 

حجت الاسلام والمسلمین نگارش بیان داشت: تأکید بر عزاداری در جهت نشر دین و احکام الهی نیز در سیره امام صادق(ع) قابل توجه است؛ در روایاتی که نقل شده و با سند صحیح هم هست به این مسأله می‌ رسیم که ائمه اطهار(ع) به ویژه امام صادق(ع) بر این مسأله تأکید داشتند.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: می‌ توانیم به چند نمونه از احادیثی که امام صادق(ع) در مورد حفظ فرهنگ عاشورا و عزاداری امام حسین(ع) داشتند اشاره کنیم؛ حدیثی است که امام صادق  نقل می‌ کنند: «هرکس با معرفت به زیارت امام حسین(ع) برود تمام گناهانش آمریزده می‌ شود و شفاعت او نسبت به پنجاه گناهکار قبول می‌ شود و حاجات او برآورده می‌ شود».

 

رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) با بیان این که امام صادق(ع) نستبت به احیای یاد کربلا تأکید زیادی داشتند، گفت: ایشان در پاداش زیارت امام حسین(ع) نقل می‌ کنند که زیارت سیدالشهدا(ع) برتر از 20 حج و 20 عمره است.

 

وی در ادامه سخنان خود با بیان این که حرکت امام صادق(ع) در پرتو حرکت سالار شهیدان شکل گرفت، یادآور شد: اگر در این زمان احیای علمی صورت می‌ گیرد و آن همه شاگردان در پرتو شخصیت ایشان رشد می‌ کنند و 400 کتاب به دست حضرت تألیف می‌ شود و صحابه ایشان کتاب های متعددی تألیف کردند همه به برکت امام حسین(ع) است که ایشان این ظرفیت را به وجود آوردند که مردم به امام احساس نیاز پیدا کنند.

 

حجت الاسلام والمسلمین نگارش یادآور شد: اگر بخواهیم جمع بکنیم، امام صادق(ع) پرچم دار نهضت عاشورا است و تداوم حرکت امام صادق(ع) به برکت آن حرکت تأثیر گذاری بود که سالار شهیدان رقم زد به همین جهت همیشه بر زیارت امام حسین(ع) و گریه و مجلس گرفتن بر ایشان تأکید داشتند.

پایان پیام/694

منبع: شبستان

کلیدواژه: نهضت حسینی حجت الاسلام والمسلمین امام صادق امام حسین ع امام صادق ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۹۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان

در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در دانشگاه سیستان و بلوچستان پیرامون علل مهاجرت و پیامدها و راهکارهای پیشگیری از آن بحث و بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، دومین روز از گردهمایی سه روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور که از پنجم اردیبهشت در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرده است، امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ برگزار شد.

علی باباپور عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز درباره علل مهاجرت و پیشگیری از آن اظهار کرد: برخی از کشورها تلاش دارند نخبگان یا دانشجویان ما را به دلایل مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی و غیره به مهاجرت وادار کنند که لازم است دانشجویان را نسبت به پیامدهای مهاجرت هوشیار کنیم.

وی همچنین به تشریح چالش‌های ترویج سبک زندگی سالم پرداخت و گفت: با پیشگیری از افراط و تفریط در زمینه‌های مختلف می‌توانیم چرخ زندگی را متعادل کنیم.

پرسش و پاسخ شرکت‌کنندگان پیرامون مشاوره، سلامت و سبک زندگی از دیگر برنامه‌های دومین روز همایش ملی بود.

گفتنی است، چنگیز رحیمی عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز نیز در این گردهمایی در زمینه "ساماندهی مدیریت خدمات مشاوره برای مدیران" و احسان اسکندری عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در زمینه "راهکارهای حل چالش‌های روانی - اجتماعی دانشجویان، به ارائه سخنرانی پرداختند.

کد خبر 747904

دیگر خبرها

  • مخبردزفولی: استقرار اقتصاد دانش پایه شرط مهم تحقق مرجعیت علمی است
  • تأکید بر توجه معلمان به مسائل آموزشی
  • تأکید امام‌جمعه سمنان بر آموزش معلمان جدید‌الورود
  • بیداری جهانی زمینه تحول در جبهه مقاومت را رقم خواهد زد
  • زمینه‌سازان شهادت امام حسین (ع)
  • بسیج اساتید محور همدلی و هم‌افزایی در دانشگاه باشد
  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان
  • کار قرارگاهی، زمینه‌ساز حرکت صحیح و اثرگذار در عرصه فرهنگ
  • چرایی برابری فضیلت زیارت عبدالعظیم(ع) و امام حسین(ع)
  • حرکت به سمت بیانیه گام دوم انقلاب وظیفه اصلی فرماندار کاشان